0

Malmökoden på häst!

© Amelie Herbertsson asylmusikal
© Amelie Herbertsson
asylmusikal

Jag spelade i Malmökoden – Instruktionsbok till parallellsamhället i november 2014 på Bastonen i Malmö. Jag tyckte det var mycket roligt att uppträda som bland annat dalahäst ryttare i pjäsen.
Jag tycker att Malmökoden fångade de problem som många människor ställs inför idag, probem med myndigheter som polis, socialtjänst, och migrationsverket.

نقشی که من در کد مالمو ایفا کرد م به یک جامعه موازی در نوامبر 2014 در شهر مالمو کار اجرا شد، توجه داشته باشید .که من در کد مالمونقشی را که ایفا کردم. من فکر کردم آن بسیار خنده داره به عنوان جمله سواران اسب چوبی در بازی رفتار کنم
من فکر می کنم که کد مالمو  در کاری که ارایه کرد خواست گرفتاری و مشکلاتی که بسیاری ازمهاجران با آن مواجه هستند امروز را به همگان نشان دهد ،بعنوان مثال با مقامات مانند پلیس، خدمات اجتماعی، و اداره مهاجرهستند

Skärmavbild 2015-09-22 kl. 17.04.49

Malmökoden är en bra teateridé där många som pratar olika språk kan spela tillsammans. Fler teatrar i sverige borde öppna upp sig för att fler olika människor ska kunna prova och träna teater. Då skulle teatern kunna dra till sig många duktiga invandrade människor. Språket är ett hinder för att utbilda sig inom teater det borde inte vara så. Teatrarna skulle ha fler praktikplatser. Malmö Communiyteater har varit den bästa skolan för mig.
Malmökoden var viktig för mig eftersom det var då gruppen Malmö Communityteater formades. Vi var människor som kom från många olika platser, och jag är mycket glad över att få spela teater och alla vänner i gruppen är precis som en familj.
mostafa jalali farahani.

کد مالمو .کار خوبی که کرده در آن بسیاری از کسانی که به زبان های مختلف صحبت می کنند می توانند با هم اجرا ی کار داشته باشند. سوئد باید در رابه روی همه افرادی که به تئاتر و یا هر هنری که علاقه دارند باز کند وبه اجازه رابرای امتحان و کار کردن با تئاتر.بسیاری از آنان که در تئاتر قادر به جذب بسیاری از مردم مهاجر با استعداد باشد. زبان یک مانع برای آموزش و پرورش درسویید است،. در تئاتر هم تجربه کاری و هم علاقه خیلی مهم است . مالمو Communiyteater بهترین مدرسه برای من بوده و هست.
کد مالمو برای من مهم بوده چرا که این زمان را به من داد که درگروه مالمو، تئاتر جامعه تشکیل شد. ما کسانی که از بسیاری از کشورهای مختلف و زبان و فرهنگ گرد هم آمده و من بسیار خوشحالم که به بازی تئاتردر کد مالمومشغول هستم و تمامی دوستانی خود که در این گروه هستند را درست مثل یک خانواده هستیم دوست دارم

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *