0

MCT och Dance Across Borders

                                                                                                                                                                                                                                                                                              Foto David Thibell

                                                                                                                                                                                                                                                                                                Foto David Thibell

 

Dance Across Borders är ett samarbete mellan MCT och Skånes dansteater där ungdomar med olika erfarenheter och kulturer träffats i dans- och teaterworkshopar och tittat på samhället från olika håll.

Är det möjligt att dansa över gränserna?

Projektansvarig: Atoosa Farahmand
Koreografi: Melody Putu
Instruktör teater/käppar/text: Nina Norén (Teater InterAkt/MCT)
Musik: Miranda Gjerstad
Ljusdesign: Jens Johansson
Ljud: Jan Hansen
Dansare: Alex Berg, Ali Gharinchian, Atoosa Farahmand, Elin Hallqvist, Frida Lovén, Helia Shirazian, Johanna Arderup, Matilda Bjärum, Mohamadreza Ghorbanpour, Sepehr Mohamadzadeh, Siri Andersdotter och Vibha Kumra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *